Varför bör du överväga fotanalys?

Fotanalys hjälper dig att komma till rätta med existerande problem och undvika de framtida. Omkring 75 % av befolkning lider av någon form av felställning i foten vilket på sikt ofta orsakar skador och smärta. Du som inser idag att dina fötter är viktiga komponenter i din totala hälsa kommer med stor sannolikhet att slippa dessa problem och därmed kunna njuta av ett behagligare liv.

Hälsa

En ’felaktig’ fot påverkar stora delar av din kropp och kan orsaka smärta i ben, rygg och nacke. Genom att inse att dina fötter är viktiga stöttepelare som är ovärderliga för hela ditt välbefinnande kan du med vår hjälp förebygga framtida skador och besvär.

Sport & Fritid

Idrott, prestation och ett aktivt liv. Sporter och aktiviteter ställer ofta krav på repetetivt fotarbete och innefattar ibland explosiva rörelser. Med tiden kan detta leda till en mängd olika skador. Våra anpassade innersulor ger rätt stöd åt din fot och motverkar därmed skador och slitningar.

På jobbet

Många arbeten idag innehåller långa perioder av stående och/eller gående. Med en fot som är felinställd kommer du med tiden uppleva både överdriven trötthet och kanske smärta. För att undvika det uppmanar vi till att ta hand om dina fötter medan de är friska för att därmed undvika en mängd framtida problem.

För bokning ring tel. 0171-543 96