JONAS ROSENFORS
Kiropraktor

Legitimerad Kiropraktor med 15 års erfarenhet. Specialutbildad inom idrottsmedicin, fotens anatomi samt fotens biomekanik

Om Fotanalys


Vår vision är att hjälpa människor till ett bättre och bekvämare liv genom ett par individanpassade medicinska fotbäddar. Fötterna spelar stor roll för kontrollen av balans, kroppsställning och hur övriga delar av kroppen fungerar. Felställningar i fötterna kan därför ge upphov till problem som avspeglas i olika delar av kroppen så som knän, höfter, rygg och nacke.

Många människor lider i dagsläget i tysthet av värk och smärta utan att veta vilka verktyg och möjligheter som faktiskt finns för att få bukt med problemen.Vår uppfattning är också att många människor inte vet var de ska vända sig eller att de helt enkelt upplever att de inte får den hjälp de behöver.

Vi erbjuder därför proffessionell fotanalys av erfaren skospecialist i kombination med utlåtande av ligitimerad kiropraktor. Utifrån analysresultatet tillverkar vi i nästa steg ett par individanpassade medicinska fotbäddar.

JONAS ROSENFORS
Leg. Kiropraktor


För bokning ring tel. 0171-543 96